wiioo :)



Japp, så där blev det o se ut :) Tvättade det o gjorde det fint idag o jag är jätte nöjd, var lite ovant men jag älskade verkligen det.. kommer bli skit snyggt på balen :) Idag har jag varit väldigt effektiv o gjort massa smågrejer. Bla hälsat på mormor o sådär.. Har även hjälpt mamma o pappa att handla.. Blev snabbmat idag på sibylla som vi tog hem o åt allihop! Inte ofta det händer i den här familjen, men det är gott o unna sig ibland! Imorgon är det ju valbord o jag ringde o bokade bord på big street åt mig o Michaela ska bli riktigt kul, snacka massor o bara ha det trevligt, sen åka en sväng o kika runt.. Är ju även skola imorgon o det är inte särskilt populärt.. Ska försöka åka till mormor då också o få klart projektarbetet.. På fredag är det jobb kanske till o med blir utgång då vem vet.. Det blir det iaf på lördag :) Sen söndag kommer man ju vara jätte pigg på jobbet hm :P Men det kostar att ligga på topp.. Sen är det ju mitt eviga problem med kläder, men nåt går det säkert o hitta :) Nu ska jag nog gå o chilla lite vid tv:n :) Ha det bra. (K)

Finely..

Kom precis hem från skolan, stoppade i mig lite tortellini sen ska jag ner o hämta mina clips som kom idag.. Sen ska jag försöka sätta mig o göra en broschyr tills på måndag, personligförsäljning (marknadsföring).. Imorgon är det ju onsdag så då är jag ledig så då ska jag dela upp dagen i vad som ska vara klart..

- Marknadsföring (personlig försäljning)
- Marknadsplanen
- Projektarbete
- Marknadsförings prov
- Naturkunskap (diabetes)
- Svenska C textanalys
- Design (jag-boken)
- Spanska läxförhör

Det där ni, det är allt jag ska göra, såå himla roligt men det är bara o ligga i. På fredag blir det o jobba o tjäna pengar! Sen på lördag blir det utgång med gänget :) Hoppas verkligen det blir fint väder. På torsdag är det valborg också får se vad man hittar på då men troligtvis blir det lugnt, ska försöka komma ikapp med pluggandet.. Ska försöka sy ihop mitt löshår idag också :) sen tvätta det med silverschampo så det blir kanon! 
Nu ska jag sätta igång med broschyren!


Ny frisyr! = (Y)

Blev en ganska härlig dag till slut :) Michaela ringde vid 12 tiden o frågade om jag hade tid o färga håret o visst hade jag det. Nu nu är jag blond o svart på skallen, blev verkligen jätte bra, tack så jätte mkt.
Gjorde nyss tortellini gratäng som jag satt o åt i min ensamhet, ska åka till Michaela snart o se lite hockey :) Imorgon blir det full rulle i skolan o sen hem o fortsätta pluggandet.
Bokade även soldusch till balen idag, skööönt. Nu ska jag byta om till mjukiskläderna o sen sticka iväg.

Ciao <3

Helt slut..



Tror jag håller på o blir sjuk, mår inte alls bra.. Får bli läggdags direkt efter wipeout, Heja Shpresa! Åh palla bli sjuk nu när man har så mkt o göra.. I morgon blire skola lika så tisdag o torsdag, ledig onsdag o jobb fredag lördag o söndag.. Blir nog party på lördag också med elin o co.. Kommer nog bli skoj.. Jag hatar min mage just nu har så jv ont :(
Godnatt,

Hemma igen..

Ëfter en lång tågresa är jag äntligen hemma, så himla skönt.. Nu är det bara det tråkigaste kvar o det är att packa upp alla grejer.. Usch! Helgen har varit bra, blev utgång o för det mesta bara chill, så fint väder så man passade på o sola så mycker man bara kunde. Imorgon är det skola igen, prov i marknadsföring får se hur det går.. Har inte pluggat särkilt mkt så får skylla mig själv, i helgen är det mkt på G, valborg marknad o jobb, får se om det blir nån utgång.. Nu ska jag fixa lite här hemma.


Onsdag = Ledig

Skönt o ha en ledig dag såhär mitt i veckan, jag kan säga att det verkligen behövs.. Åkte ner till skolan en sväng o käkade lite lunch med tjejorna, sen fixade lite på systemet o var till apoteket. Imorgon runt 3 åker jag till Laxå, ska bli kul! Har börjat packa lite men tror jag måste packa om råkade bli lite för mycket kläder.. Har även skickat in filosofin nu, orkade inte skriva nå mer så det fick bli som det blev.. Sen har jag precis sammanfattat alla 5 kapitel i marknadsföringsboken som vi ska ha prov i på måndag, så jag tänkte sätta mig på tåget o läsa då. Så nu har jag inte så mycket kvar i skolan. Det börjar närma sig nu. Funderar på om jag ska städa ut massa kläder, någon som vill köpa massor med märkes jeans?! Usch är så trött på jeans nu så jag vill bara få iväg allt.. Vill börja om i min garderob..

såååååja!

Hämtade  ut mitt löshår idag, nu väntar jag bara på clipsen, sen blir det nog färgning nästa vecka! :) Var med mamma till ica maxi idag också, handlade massor med gott, bla annanas o vindruvor o självklart lite naturgodis.. Försökte plugga lite filosofi o marknadsföring idag men det gick inte så bra.. Hinner inte med allt, fick reda på idag att jag ska jobba hela marknan också, skönt o få in lite pengar känner att det är väldigt behövligt, på torsdag åker jag till laxå ska bli skönt, förhoppningsvis basta massor :) Hinna med lite plugg också! Ska krama om min Hanna så mkt när jag får träffa henne! Nu ska jag fortsätta se Ugly Betty, uppdaterar med imorgon, sen blir det lugnt ett tag när jag är i laxå! :)


<3

shoes<3


Skolan tar livet av mig..

Jahapp, idag fick jag reda på att jag skulle ha prov på måndag i marknadsföring, kulkul.. Känner mig skit stressad igen efter allt slit. Studentkryssningen var ju som sagt i helgen, vi hade roligt, umgicks o bara skrattade! Kul o komma iväg lite med alla klassisar! Mina fötter är helt blåa efter x antal trampningar på fötterna, ajajaj.. Svårt o sammanfatta en sån händelserik helg men men.. Fick även reda på att jag fick MVG på mitt tal jag gjorde också så det kändes jätte bra.. Har nyss gjort makaroner o köttbullar till mig själv så jag får lite energi till pluggandet, ska försöka hinna med o åka till Hellströms också o handla lite annanas :) Mumma..

mjaa..


Nu är det dags!

Imorgon smäller det!! Jag börjar bli mer o mer pepp.. Sen nästa helg blir det o åka neråt i landet igen. Skönt o slippa allt här hemma, kommer inte få träffa hanna på ne vecka :S Hur ska det gå till!? Orkar inte packa till kryssningen nu så får gå upp imorgon bitti o göra det. Ska åka ifrån Rättvik halv 2, sen bär det av! Yippie.. Nu ska jag fixa till mig o sen blir det till o få skönhets sömn vilket lär behövas till imorgon! ;p

Godnatt! (K)

Jahapp

 
Blir till o köpa löshår till balen, får se vad det blir för färg, men jag gillade det där skarpt, vi får la se ;) Dagen har varit riktigt seg, fick iaf träffa Hanna en sväng, har även hunnit med att plugga lite, nu ska jag bara komma igång med filosofin.

På lördag blir det kryssning, börjar nog packa imorgon.. Hoppas allting slutar bra. Men jag orkar seriöst inte slösa tid på massa skit.

Gaaaahh

Åhåhåhåh.. Finns inte ord, inte ett enda..

Hur ska man göra för att tänka positivt o inte gräva ner sig??


you have a problem..




Nya jeans, and i love them... Blev även en jacka o ett linne..
Jag behövde komma på andra tankar kände jag, jag hoppas allt går vägen, på lördag är det kryssning får se hur det slutar men det blir säkert jätte kul! Får ju vara med vännerna! Jag o Jonas har även gjort klar projektet nu vilket känns väldigt bra, känns som jag är på god väg nu..
I want to have a answer! </3

Borlänge

Kom ganska nyss hem från en liten vistelse i Borlänge.. Det var jätte trevligt :) Hoppas det blir fler gånger. Hoppas du känner o tänker lika som mig! Det kändes så bra, o hoppas de fortsätter att vara de. Pirr i magen hihi! Köpte jeans när jag var i borlänge också men jag måste nog åka o byta dom för dom var lite för stora.. Nu ska jag nog lägga mig i sängen o tänka lite.. Känns att det är ganska behövligt.. PUSS

Whats a fuckingVasa?!!

Den här helgen har jag spenderat med min underbara vännina Hanna.. Vi åkte ner till hennes släkt i laxå, jag är jätte glad att jag fick följa med. Vi hade jätte roligt o hittade på lite olika saker under helgen, i fredags så bowlade vi o drack lite, sen i lördags tog vi det bara lugnt o likaså på söndagen då vi åkte hem efter lunch.

Den här helgen kommer jag aldrig glömma! Det slutade av i en slags ångest attack på lördags morgonen men de blev betydligt bättre på söndagen! Som sagt kan jag inte nämna några detaljer men det blev som de blev, o gjort är gjort! Man brukar säga "ung o dum".. Svårt o försöka återberätta för dom som inte varit med men jag tror det är bäst om det mesta stannar mellan oss som vet!

Idag blev de tv för hela slanten, Gossip girl, Wipeout o Sanningens ögonblick. Men det var inte alls lika kul som när Hanna brukar vara här o kolla med mig.. Imorgon åker jag mamma o pappa till Borlänge o gör lite olika ärenden, bla kolla på bil åt mig :) Fast de blir bara o kolla.


Nu ska jag fortsätta se på tv, ha de bra. PUSS


Depp..

Ja, dagarna går o vad gör jag!? Jo jag sitter o försöker plugga hela dagarna, konstigt att man mår som man mår.. I helgen blev de party med Hanna på bowlingen de va kul, sen på lördagen tog vi det bara lugnt.. Igår gjorde jag Nicklas o Pernilla Langos o gud va gott de va! Sen var det wipeout, snacka om blåsta.. Mamma o Pappa har åkt till Sälen tills på torsdag så de är bara jag o bror hemma, skönt.. På onsdag är det påsksmällen då gäller det. Sen åker vi till Laxå på fredag o jag åker hem på söndag medans Hanna fortsätter till Göteborg. Det blev aldrig att jag följer med ner dig, jag har varken lust eller tid, jag känner att jag måste fokusera på skolan av det som är kvar nu. Måste även göra klart projektet nu! Eller rättare sagt på torsdag när Mormor kommit hem från Teneriffa.
Jonas har ju som sagt varit sjuk i 4 veckor så jag får ta tag i det där själv nu, han ska operera bort halsmandlarna idag, stackarn! :/ Nu ska jag o Hanna ut o ta en promenad sen ska jag plugga spanska, sen följa med Hanna o klippa sig halv 5. Jag klippte mig igår o jag blev jätte nöjd. Skönt o tunna ur allt ruffs! Jag är inne i en sån där depp period igen tack vare allt arbete i skolan, tänk när det är över.. Sen ska jag försöka gå ner i vikt också, det är ett stort mål som jag hoppas jag ska klara av. Jag vill verkligen de, så det är väl bara i sätta igång!
Nu ska jag ut i solen!

<3

Snart påsk

Nu har äntligen våren kommit! Känns underbart med solsken o varmt. Igår blev det utgång för mig o Hanna, bowlingen. Idag blir det lugnt, se robinsson ikväll! Imorgon ska jag klippa mig :D ska bli så himla skönt.. På onsdag är de påsksmällen i skolan (innebandyturnering) sen är det långleeedig.. På fredag åker vi förhoppningsvis till laxå sen götet!! ;) Sen är de studentkryssning, mkt som händer o sker nu men de är så de ska vara när man är ung! Nu ska jg försöka göra nåt vettigt.
HEJ


RSS 2.0