Jobb jobb jobb

Har jobbet hela helgen så har inte hunnit med mig blogg.. Jobbade fredag kväll och lördag 12-21.30 (ca). Ska iväg nu igen, sen imorgon är jag i princip ledig sen på Tisdag fyller mamma 50 år :) Så då ska jag fira henne, sen börjar nästan studentmiddag då vi ska ha middag med klassen och lärarna! Ska bli trevligt. sen på torsdag ska vi på dalhalla o på fredag är det bal. Oj, tiden går så himla fort. o snart åker vi till Grekland ;D. Nu ska jag klä på mig o fixa klart mig. PUSS

:)

  • 3 Juni, Klassmiddag.
  • 4 Juni, Studentmöss påtagning på Dalhalla.
  • 5 Juni, BAL!
  • 6 Juni, Grillparty och Bowlingen.
  • 9 Juni, Studentpicknik på stranden.
  • 10 Juni, Klasskväll
  • 11 Juni, Studentmiddag o programdag.
  • 12 Juni, STUDENTEN
  • 16 Juni, GREKLAND KOS
  • 12 Juli, Stockholm
  • 13 Juli, BRITNEY SPEARS

Det är mycket på gång nu framöver, ser verkligen framemot allting. Denna sommar kommer bli alldeles kanon (Y). Men det är ju som sagt min studentsommar så det är ju precis så det ska vara. Gjorde klart det sista i skolan idag, hade nationella prov i spanska och personlig försäljning vilket kändes sådär. Men gjorde klar min jag-bok idag iaf o den fick jag Mvg på :) Hoppas hoppas jag får mvh i kursen.. Imorgon är jag ledig (onsdag) så då ska jag passa på o åka ner till Michaela o göra en provuppsättning till balen, hoppas det blir snyggt. Måste hinna tvätta löshåret ikväll också. I helgen blir det jobb hela hela helgen, men det känns bra, har inget annat för mig så pengar får man aldrig nog av. Det behövs så här i student tider. Nu ska jag hoppa in i duschen.
PUSS


Uppsaaaala!

Igår blev det film med Nicklas o Pernilla men somnade typ efter en halvtimme så jag fick se om den imorse. Kl 12 kom Pernillas alla tjejkompis och skulle göra sig iordning till deras bal idag, hoppas det blir bättre väder snart.. Så det är fullt med folk i lägenheten nu. Tog nyss en promenad i Uppsala stad för det blev så himla varmt i lägenheten. Dom ska iväg kl 5 så då ska jag skjutsa dom sen blir jag helt själv. Tänkte jag skulle hyra nån film eller nåt. Sen tyckte Nicklas att jag skulle gå o köpa lite kina mat, det lät lite frestande :) Han är så snäll! Imorgon åker vi hem igen, får se vilken tid det blir, blir nog på eftermiddagen med tänke på att Nicklas säkert kommer vara bakis. Nä, nu tänkte jag youtuba lite;)
Puss på er / J.La


Tåg

Blev en tidig morgon för mig! Klev upp kl 6 imorse, pigg o glad. Sitter just nu o bloggar från tåget. I Rättvik var det kanon väder och när vi lämnade Tällberg blev det imma o grått. Dom har ju sagt att det i princip ska regna hela dagen, tråkigt nog! Men det är bara o göra det bästa av situationen. Jag o Pernilla har tänkt att spendera dagen på stan, måste verkligen försöka hitta ett par skor.
Är så himla glad över att vi verkligen bokade resan igår. Det ska verkligen bli av! Jag ska till Kos o ge järnet... Så himla skönt o komma iväg från Rättvik ett tag. Nu ska jag googla runt ett tag o se vad som finns att underhålla sig med under färdens gång.

Puss på er / J.La

YEEEY !

NU ÄR DEN BOKAD!!! :D KOS, GREKLAND HÄR KOMMER VI !!!!!

ESC o Alcazar!



Gårdagen var riktigt kul, först jobbade jag lite, sen åkte jag till Kers där vi förfestade lite, sen åkte vi vidare till Challe där vi såg Robinsson och Eurovision Song Contest.. Jag tyckte det var en bra låt som vann men jag tyckte hellre att Azerbaijan skulle vinna ;) Den var riktigt härlig tycker jag.. Fast Norge var också riktigt härlig. Sedan begav vi oss vidare till Rättviks Bowling o Krog där vi fick se Alcazar, gud dom är riktigt bra! Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.. Funderar på o åka till gymet en sväng, hade ändå vart skönt o ha gymkort där över sommaren men vet inte hur jag ska göra.. Kanske räcker med en promenad. Ha en bra dag, puss / johannalarSon

:) tips

Världens bästa lipsyl, från Labello! Skit bra när man solar mkt :)


Världens bästa strumpbyxor från Twilfit, endast 99 kr. De håller in o är i perfekt färg. Jag rekomenderar starkt!

Nu ska jag snart äta sen åka iväg o se schlager. PUSS

Nationella prov!

Vilken dag... Filosofi imorse, känns verkligen som världens längsta lektion.. Sen käk i skolan, sen bråk med mamma o sandra, kul!!! När man har så jäkla mycket i huvudet o allting ska klaffa till studenten så ska ALLTING ske samtidigt. As ont i huvudet ständigt o bläääää! Men sen fick jag prata av mig iaf.. Hade nationella prov i spanska nyss, hörförståelse, gick sådär, det var svårt faktiskt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, var sugen på o hitta på nåt men det ganska bara blir en promenad.. Hade varit skönt, har så mkt frågar utan svar.. PUSS

Jippie!

                
Hotell Amaranten, Stockholm                  Gröna Lund!!                                                      Shopping :) :) :)

Nu är allting bokat! Den 12:e Juli åker jag o Lini till Sthlm! Vi ska gå på gröna Lund, bo på 4-stjärnigt hotell o shoppa massor! Har till o med bokat tågbiljetter idag, jag längtar redan. Sa även till dom på jobbet idag att jag ville ha ledig dessa dagar.. Ska bli så himla kul, äntligen får jag spendera lite tid med Linn, det händer inte särskilt ofta längre, vilket är väldigt tråkigt! Imorgon är det full fart i skolan igen, filosofi o spanska nationella prov.. Sen på fredag blir det Rättskunskap, sen efter de ska jag o jobba! Money money money! Har även fått nya gardiner på mitt rum nu, som jag köpte på marknaden här i rättvik blev riktigt fint, bilder kanske kommer sen. Nä jag funderar faktiskt på o ta en promenad! Tråkigt o gå själv bara, men ska fråga mamma igen om hon vill hänga med. PUSS

Ledig idag!

Ja, då var det onsdag igen, o det innebär ju att jag är ledig =) Har varit till skolan en sväng där jag träffade på Linn så vi kunde gå o äta tacobuffé som skolan idag bjöd på. Sen åkte jag ner till sjövillan o fick reda på att jag skulle få jobb hela helgen, blev riktigt glad, behöver verkligen pengar nu! Sen åkte jag till IK jarl o gick 5:an där, riktigt skönt. Nu ska jag o mamma ta en fika.
Vi hörs senare! Puss<3

Trött :(


Idag har jag haft en lång dag i skolan, det hela började med naturkunskap där vi fick lyssna på redovisningar hela lektionen, ganska intressant faktiskt. Sen hade jag spanska där vi tränade inför nationella proven som kommer på torsdag o nästa vecka. Sen hade jag design där jag håller på o gör en Jag-bok. I den skriver jag om mig själv och åren på gymnasiet, ska snart kila till postlådan o se om mina kort från fujidirekt.se har kommit. Jag scrapbookar ju som sagt o jag behöver nya kort till marknadsföringen på måndag för då ska jag o Linn redovisa våra grejer vi har gjort. Har inte så mkt kvar i skolan nu heller, det som är kvar är:
- Jag-boken
- Naturkunskap, diabetes typ 1
- Markndsföring, redovisning o fördjupning
- Spanska Nationella prov
Det är liksom ingenting mot vad jag har haft så jag känner mig ganska glad. Idag har jag även hunnit med o köpt förköps biljetter till studentfesterna som ska hållas på Rättviks bowling o krog, det är bara 21 dagar kvar nu! Imorgon är det ju onsdag o då är jag som vanligt ledig, har inga stora planer för morgon dagen så vi får se vad jag hittar på. Ska även betala in balen idag som är på 475:-, känns lite tungt att det ska gå så mycket pengar nu, men det är väl värt de förstår jag. Nu ska jag börja pyssla. Auf Wiederzehn :)

:)



Idag blev min o Linns marknadsplan klar, så himla skönt.. Ännu en grej att stryka från listen! Åh förresten, vad tycker ni om min nya blogg? :) Fin va? Jag är verkligen jätte nöjd. Idag var far min på TV, invigning av den nya banken i Smedjebacken! Stackars pappsen är utsliten nu.. Får se till o ta bra hand om han nu.. Idag är det bara 22 dagar kvar till studenten, helt underbart! Funderar på o ta kvällen ledigt från plugg o kanske ta en promenad.. Får plugga imorgon ist, åt jätte god mat idag också, revbjensspjäll.. Måste hitta en bil till balen o skor till klänningen, är lite orolig över det. Men det löser sig nog :) Nu ska jag sätta mig framför tv:n o dega, känner att jag är värd de plus att jag har så himla ont i ryggen!

Dagen idag..

10 FAVORITER
Dialekt: Dalmål o götebrska
Mat: Tortellini gratäng
Låt: Svenne banan ;)
Film: Saw-filmerna
Tecknad figur: ----
Sport: Innebandy
Komiker: Björn Gustavsson
Veckodag: Fredag
Glassmak: Ben Jerry o Sandwich
Soloartist: ----

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Sliten o trött
Tanke: Varför ska just jag vara pollen allergisk?
Vad händer idag: Plugg o vara med syster o hennes barn,
Kläder: Mjukisbyxor o tjocktröja
Bakgrund: På datorn? Emma
Känsla: Confused
Tid: 10,18
Bästa sak: Mobilen.
Irritationsobjekt: De som inte fattar nåt

8 FÖRSTA
Bästa vänner: Michaela o Hanna
Husdjur: Katt, Snuffan
Utlandssemester: Teneriffa hos mormor
Piercing: 2 i öronen, en i naveln.
CD skiva: -----
Bil: Bmw
Ord: Äreså

7 SENASTE
Telefonsamtal: Egon
Mat: Flingor o fil
Dryck: Vatten.
Biltur: Från västbergs bystuga o hem
Tv-program: Sex and the city
Spelad låt: Afasi o Filthy - Sverigetrotters
Köpta klädesplagg: Leggings, 2 tublinnen o strumpbyxor o ett par skor

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen:Ja, har jag säkert..
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Nej, inte än ;)
Varit med i tidningen:  Ja när jag var liten

5 NEJ TACK
Skolämne: Matejävlamatik.
Mat: Blodpudding o torsk med äggsås
Musik: SKRIKMUSIK.
Dryck: Kaffe & whiskey.
Djur: Spindlar, (småkryp)

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Ser på tv o nördar vid datorn..
Du gjorde igår kväll: Var med Michaela till en 18 års fest
Du kan höra just nu: Pappa pratar om någonting..
Du inte kan leva utan: Familjen, mobilen o kläder o pengar

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Ingen
Du tycker om: Min familj, mina vänner och mat.
Du inte gillar: Personer som tror att dom är nåt.

2 VAL
Coca cola eller fanta: Coca-cola
Hund eller katt: Hund o katt!

1 ÖNSKAN
Att få flytta från Rättvik SNART o skaffa nya bekantskaper o släppa allting här!!!

Döööttt

Ja, vilket helg, kanske död, hittills.. Ska snart iväg o hämta mickis, vi ska på trav sen blir det promenad.. En ny låt att lyssna på ;) Svenne banan haha! Har precis gjort mig iordning för dagens händelser. Nu ska jag åka iväg o hämta mickis. Soo long!

25 dagar!!

Oj, nu är det bara 25 dagar kvar o sen smäller det!! Studenten -09.. Idag har jag varit riktigt krasslig, fick lov att åka hem från skolan.. Imorgon är jag ledig men dagen är ändå fullbokad, tandläkaren halv 1 och sen prov kl 3 i marknadsföring jag hoppas det ska gå vägen.. Hade tänkt o ut o gå idag men det blev ju regn väder ute. Nu har jag pratat med mamma om hudterapeut utbildningen. Nu ska jag bara försöka hitta boende. Hade tänkt söka in våren 2010. Nu gäller det o spara massa pengar, men de får bli i sommar..

förkyld..

Ja, här sitter jag nu, framför tv:n.. Har nyss sett spårlöst. Blev en promenad i vikarbyn idag trevligt trevligt.. Annars har det varit en lugn dag har varit riktigt skönt, var även en sväng till jonas o firade han lite :) Imorgon blir det en lång dag, slutar inte förens halv 4, men det ska nog gå bra. Fick klippsa upp mitt lås på skåpet idag också, hittade inte nycklarna, men självklart hittade jag dom i jackfickan när jag kom hem. Nu är det inte långt kvar till studenten heller, det gäller bara o hinna klart med allting.. Sen förkylning på det här sitter inte särskillt bra, men jag hoppas det går över snart. Ska försöka lägga mig snart så jag blir pigg någongång.. 
Nattinatt..  

för i hel*e*e

Orka Orka Orka.. Råkade somna i soffan efter jobbet o vaknade ganksa nyss, dyng förkyld men jätte ont i magen, vad gör man!? Sen tanken på att gå upp till skolan imorgon för mig så jv illamående, tänk att den lilla lilla biten snart är slut, men kommer jag hinna klart men allting?! Prov på onsdag kanske dags o börja plugga, nån som har lust o ge mig lite motivation? Nu är jag inne i världens negativa, skulle göra mkt för att någon ändrade på det <3 Ska försöka ändra på mycket liv, har tänkt så jv mkt på senaste tiden o nu är det bestämt, the old me is dead and gone! Everything is gonna be allright!

RSS 2.0