A'dam

Idag drar jag till Amsterdam, ska bli sjukt kul.. Vet inte riktigt vilken tid Madde kommer till A'dam central, men jag oker nog in so jag är där vid 5 :) Kommer ha sjukt mkt packning med mig, känns som jag har tagit med mig hela jv garderoben ;) Fick lön i förrgor ockso, so himla snällt av Elena, fick 600 kr extra i present, för hon gav mig inget i födelsedagspresent. Idag har jag blonderat min utväxt, men ganska bra, var jätte svårt o göra det när jag har löshår i.. Ser so himla mkt framemot när vi ska bo i amsterdam hela helgen. Kommer bli so himla kul, vet inte om vi ska festa ikväll lr om det blir lugnt.. Ska ta so mkt kort jag kan :) Tar även med mig datorn, för musikens skull ;) Nu ska jag go o fixa horet och sminka mig.

Smell you later bitches, som amir säger! (Y)

Kyss


The sims 3

Igår var jag o köpte the sims 3, är lite segt men nu har jag nåt för mig iaf ;) Plus att jag har fått internet på mitt rum, men delar det fortf med Elena så när hon använder kan inte jag ha det, drygt! Denna helg har verkligen varit tråkig o seg. Vill bara att de ska bli TORSDAG NU!! Ska bli så sjukt kul o få festa järnet igen! Igår fyllde mamma o pappa på min mobil, tack o lov.. Det var en skit skum random kille som ringde mig igår, från Gävle? Helt sjukt var de.. Har ingen aning vem de var, nån Markus? Aja..
Idag åker Mr. J till Norge i en månad.. Jag hoppas verkligen vi kan ses i januari, vore så sjukt mysigt.. Men jag kommer vara nervös så jag dör.. Nej nu ska jag fortsätta spela lite the sims.. Ska bli expert på det där! Saknar alla där hemma, hoppas ni har det bra.. Jag tycker faktiskt väldigt mkt om Holland men det är tråkigt utan sna ögonstenar (vännerna).. Ha en bra dag. Puss

vardag..



Ja, då är det alltså helg igen. Och vad gör jag? Jo, jag sitter här o försöker ladda till att städa hela mitt rum och packa tills på torsdag.. Ska bli såå grymt kul!! Sen efter det är det inte så långt kvar tills jag är hemma i Rättvik igen. Har redan börjat räkna ner dagarna :) Saknar min mamma o pappa grymt mkt, mamma ringde häromdagen o berättade hur mkt hon saknade mig , hmm.. Svårt o höra sånt när man är så långt ifrån varann. Det är en annan viss person jag saknar väldigt mkt också, o det är min bästa vän. Men under jul ska jag vara med dig så mkt jag bara kan, den lilla tid vi får över, ska jag absolut spendera med dig. Förra nyår var vi ju på wasa haha, det var ju ett äventyr för sig ;) och som inte ska göras om kan jag också tillägga, haha.. Men det vet bara jag o hanna om varför det inte ska... I år vet jag inte om jag ska fira nyår här eller där hemma, det beror på om mamma o pappa ska skjutsa ner mig hit. Neej, nu ska jag börja städa mitt rum, suck!
Ha en fortsatt bra helg allihopa.


Regnig söndag

Ja, nu är det söndag igen.. Ny vecka framför oss, här spö regnar det.. Har inte lust o göra nonting faktiskt.. Funderar po o baka mitt bröd som jag skjutit upp hela veckan! Do har jag iaf nonting för mig ;) Moste ju se till o bli lite nyttig nu o tappa nogra kilon tills jag kommer hem igen.. Men har kommit överens med patrick att vi ska börja springa 2 dagar i veckan, haha! For se hur det gor :D Plus en timmes promenad med hunden varje dag! Jag ska satsa po det här nu.. Inget mer godis och inget mer onyttigt bröd! Ska försöka börja blogga mer ockso :) Diskutera min framgong haha ;) Nej nu ska jag googla po lite saker, hej o puss

Dålig dag..

Ja, herregud.. Jag som skulle tänka positivt idag o säga till mig själv att jag är fin, o att jag duger som jag är, men det är verkligen tufft o tänka det om sig själv ibland.. Jag har nyss varit ute o gott med hunden i en timme, efter 15 min så ramlar hunden ner i kanalen och han kan inte ta sig upp!!! P A N I K.. Så jag springer dit o försöker få upp han (vilket inte var det lättaste) til sist får jag upp honom iaf, hunden dyblöt+jag själv.. Direkt efter så ruskar han av sig allt vatten på mig, såklart, sedan springer han allt han kan till några hundar långt bort o leker med dom o inte lyssnar ett skit på mig, kuuul! Neeej! Hoppas det blir en lugn kväll, för jag är fan helt slut :( Nu ska jag gå ner o läsa lite i min bok. PUSS, psss 15 dagar kvar :D

This is love!


Hanna panna lingon kanna <3

Finns det något bättre än en vänskap som denna? En människa som står en som närmast. En sådan vacker person som man kan verkligen lita på till 100 % och som verkligen säger vad den tycker och tänker!
Det kallar jag en riktig vän.
Hanna Thiman
Hon är guld värd och som alltid ställer upp för en 24/7.
Jag kommer alltid älska dig och finnas för dig och jag hoppas verkligen våran vänskap kommer hålla livet ut.
För vad vore jag utan dig? En Johanna utan Hanna? En Hanna utan Johanna, nej det går inte..
Det är Johanna & Hanna. Hanna & Johanna.
FÖRALLTID

Och bara så du vet....
Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
<3


Lördag kväll!

Nu sitter jag här, ensam hemma.. Ska snart iväg o äta lite, idag fick vi hem underbara hunden Arex! Sitter o pratar på msn med sötnosen själv.. Hoppas vi kan ses i december :) Vore mys! Mamma o pappa ringde idag ockås, var kul o prata med dom, dom är just nu i spanien! Lyx! Ikväll ska jag se ännu en johan falk film o trycka i mig vit choklad, för det är min enda kärlek just nu!

Lady Gaga-Bad romance

Sakna..

Fram och tillbaka, det är du o jag..
Jag kommer alltid tro att det är meningen att det ska vara vi, även om vi bara har setts en gång i 5 min!
J L S & J E L     =     We are meant to be..


<3

<3

 

©     Kissie

©     Blondinbella

©     Gaybloggen

©     Dessie

©     Paow

©     Kenza

©     Foki

©     Lily

©     Bunny

©     Bobby


RSS 2.0