<3

 

Ljudet av ditt hjärta..

Ingenting kommer bli som förut, men om det är nånting jag har lärt mig så är det o blicka framåt, och inte ångra nåt man har gjort tidigare!
Mitt liv har tagit en positiv vändning, jag är väldigt lycklig, jag försöker skärpa mig så jag kan bli ännu lyckligare.
Här i livet är allting inte en dans på rosor, verkligen inte. Men om man verkligen vill ha nåt så kanske man en vacker dag kan få det!
Jag är lycklig som har en sån underbar familj. Att jag har vänner som jag bryr mig om, även om dom är få så vet jag att det är dom som står kvar nu som verkligen betyder nåt. Det är mycket som har hänt, men jag har alltid trott på en sak och det är ÖDET, att allting är meningen..
Jag ska fortsätta gå in med attityden att allting blir som man gör det, en negativ o tråkig person är ingenting att ha, men en glad o trevlig, framåtriktad person är något alla avundas.
Som Lars Winnerbäck en gång sa: Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.
Men jag låter ödet ta mig dit den för mig. Kval o moral!

Nu ska jag sluta pladdra om massa trams.
Dags för o göra kvällsmat.

/ J.Larson


Ny blogg start?

Länge sen jag bloggade nu.. Typ 2 månader sen, om inte mer! Funderar på o börja igen! Men vi får se ;)
Händer ju inte särskillt mkt i mitt liv om man säger så, men ändå känns det som livet leker.
Igår bokade jag o Karin hotell till valborgs helgen som kommer spenderas i underbara Uppsala.. Det blir jag, Karin, Julia & Linda som drar dit, blir en liten roadtrip, tar bilen den här gången! Har en känsla av att det kommer bli helt galet.. Sen nästa helg blir det 2dagars, och gänget vill ut i helgen också men vettifan hur jag ska göra med det alltså..

Nej, nu ska jag lyssna sönder mina låtar lite till :D

PUSS



RSS 2.0